MORE

Mount & Blade 2: Bannerlord intră în testare

Nu vreau să vă alarmez, dar Mount & Blade 2: Bannerlord este cu un pas mai aproape de lansare. Nu știu exact câți pași mai are spre acea lansare, dacă vom mai trăi la sol sau în acele clădiri suspendate din familia Jetsons până când își va face apariția. Însă pot spune cu certitudine că este jucabil.

Mount and Blade 2: Bannerlord a intrat săptămâna trecută într-o fază de testare la care sunt invitați câțiva jucători dornici să îl butoneze, și care probabil erau pe punctul de a ajunge la postarea cu numărul șapte mii de pe forumul TaleWorlds, în care întreabă „Când e gata? Nu, serios, când e gata? Star Citizen a fost anunțat după M&B2 și e deja jucabil de ani de zile.”. Testul cu pricina acoperă doar componenta de multiplayer a jocului, așa că nu ar trebui să vă așteptați să vedeți ceva din campania sa prea curând. Creatorii săi au spus că jocul este încă departe de a fi gata.

Totuși, componenta de multiplayer a fost și încă mai este una dintre atracțiile principale ale seriei, serverele de Warband încă mai fiind populate, iar lumea încă mai este dornică să butoneze un joc de lupte medievale, după cum a dovedit și Mordhau. Și când va fi lansată varianta finală a lui Bannerlord? Probabil înainte ca soarele să explodeze.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button