GamingPC&ConsolesTech&IT

Mount and Blade 2 Bannerlord are o dată de lansare

A înghețat iadul?

Din categoria „încă mai eram tânăr când a fost anunțat” am onoarea de a vă dezvălui data la care veți putea juca în sfârșit Mount and Blade 2 Bannerlord... în Early Access.

Jocul va fi disponibil pentru cei care vor să trăiască aventura testării în luna martie, anul 2020. Vă mai despart doar 7 luni de lansarea jocului, 7 luni singuratice în care nu veți putea face altceva decât să visați ziua în care puteți să participați iarăși la un asediu medieval, 7 luni în care probabil vă veți apuca la un moment de Mordhau, dacă nu ați făcut asta deja.

Mount and Blade 2 Bannerlord va fi disponibil pe Steam, asta dacă nu cumva Taleworlds are să facă vreun parteneriat cu Epic între timp. Având în vedere că Chivalry deja a făcut asta, probabil M&B 2 va rămâne acolo unde este. Probabil cei de la Epic și-au dat seama deja că n-au ales calul câștigător, conform zicalei.

Și când va fi lansat în varianta completă? Am impresia că primul M&B a stat în varianta sa de Early Access pentru cam 4 ani. Probabil varianta finală a celui de-al doilea joc va fi atinsă la un an sau doi după lansarea lui Star Citizen.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button