GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Mount and Blade 2 Bannerlord: 20 de minute de gameplay

Dacă asta nu vă luminează ziua... probabil nu sunteți fan al seriei

Ne mai despart aproximativ trei eternități și două sferturi de lansarea lui Mount and Blade 2 Bannerlord. Dar nu este motiv de disperare, pentru că acum vă puteți ceva la dispoziție care să vă aline suferința lentă a așteptării.

Aveți mai bine de 20 de minute de gameplay pur, nefiltrat, nealterat, necenzurat și nejucat de voi din Mount and Blade 2 Bannerlord, direct de la Taleworlds.

Bine, știu că au publicat clipul de săptămâna trecută, dar întârzierea mea are o explicație. Vă așteptați voi să vedeți atât de mult gameplay din el, după atât de mulți ani de răbdare? Starea de joc a trecut abia recent. Și ce vedem în această secvență de gameplay?

În mare parte mai mult Mount and Blade. Cu grafică actualizată, cu o interfață parcă ceva mai bine făcută, dar cu ceva ce nu pare să fie acolo, cel puțin nu din câte am observat. Nu văd să fie prezentă vreo instanță de parkour călare în acel clip. Pentru cei care nu știu, sau care sunt de părere că Skyrim sau Witcher 3 a inventat căluții nărăvași ce se cațără pe unde nu ar trebui, vă spun acum că Mount and Blade permitea asta cu aproape 14 ani în urmă… sau… când au băgat update-ul care te lăsa să stai pe cal în sate. Și vă prezint imaginea de mai jos drept dovadă.

mount and blade

[TaleWorlds]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button