GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Mount and Blade 2 a fost lansat mai devreme

În Early Access

În ultima vreme tot apar anunțuri despre cum jocuri sunt amânate, parțial din cauza condițiilor pandemice curente. Am văzut asta chiar ieri în cazul lui Fallout 76. Însă cei care așteptau cu sufletul la gură să vadă dacă Mount&Blade 2 va fi lansat cu adevărat astăzi au primit o surpriză. Jocul nu va fi lansat astăzi, pentru că a fost lansat de ieri.

Da, revenirea pe plaiurile mioritice ale Calradiei fost grăbită cu o zi. Toți cei dornici să îl butoneze pot deja să o facă, Mount&Blade 2 fiind disponibil acum la prețul de 45 de euro. Prețul său întreg este de 50 de euro, reducerea curentă fiind valabilă până pe 13 aprilie. Apoi, dacă aveți cumva un alt joc din serie pe contul vostru de Steam, reducerea va fi și mai mare, costând doar 40 de euro.

Mount And Blade 2 aduce numeroase îmbunătățiri față de predecesorii săi, cum ar fi abilitatea de a-ți întemeia o familie, nu doar de a avea o grămadă de castele ce probabil vor fi asediate la un moment de o altă facțiune. Deși, dacă vor fi asediate, veți avea parte de asedii mult mai tactice, cu instrumente de război aferente și o grămadă de opțiuni ce nu se vor mai rezuma doar la a te îngrămădi pe o scară în timp ce arcașii de pe zid își fac de cap.

Când va ieși jocul din Early Access, vă întrebați? Cam un an. Nu este mult, considerând cât a stat și primul joc din serie în aceeași stare, înainte ca termenul acesta să existe măcar.

Deocamdată jocul pare să fi avut succes, având la apogeu peste 170 de mii de jucători în același timp. Asta îl plasează pe locul 3 în acest moment pe Steam, ca popularitate și pe locul al patrulea la apogeul zilei. O reușită ce nu prea a fost egalata de multe jocuri de buget foarte, foarte mare.

[Steam]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button