Știri IT

Motorul Snowdrop va fi refolosit in alte jocuri

The Division a uluit publicul la E3, atunci cand a fost anunat. De atunci poate ca jocul a primit cateva mici downgrade-uri pe ici si colo, dar daca va place zapada, motorul Snowdrop are niste viscole de simtiti ca va ingheata fata doar privind monitorul. Asa ca am o veste buna pentru voi, motorul va fi refolosit de alte studiouri din cadrul Ubisoft.

Martin Hutlberg, sef al diviziei de proprietati intelectuale a studioului Ubisoft Massive, a declarat ca s-a depus foarte mult efort la construirea de la zero a motorului Snowdrop ca o unealta capabila sa functioneze pe toate platformele majore aflate acum pe piata. Un astfel de efort nu are cum sa se rezume la un singur joc.

Ca urmare, desi a fost construit pentru un MMO, in acest moment fiecare studiou Ubisoft are acum posibilitatea de a folosi Snowdrop pentru proiectele lor. Chiar si jocurile care nu fac parte din seria Tom Clancy… desi nu prea inteleg de ce trebuia sa fie pomenit asta in anunt, din moment ce Snowdrop nu prea este un motor care sa aiba caracteristici tipice pentru seria Tom Clancy. Sigur, distrugerea sa este frumoasa, dar nu prea are nici un fel de influenta asupra gameplay-ului.

 

Ar putea fi acesta motorul care sa inlocuiasca Anvil pentru seria Assassin’s Creed? Putin probabil, avand in vedere cat de multa munca se depune la animatiile de miscare pentru Assassin’s Creed. Nici Far Cry n-ar avea tocmai nevoie de un nou motor… dar Ubisoft ar putea oricand sa faca mai multe RPG-uri ca The Division.

[DSO Gaming]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button