ȘtiriTech&ITTelefoane

Motorola a anunțat două telefoane noi de buget, Moto G Power și Moto G 5G

Au încărcare wireless și rată de refresh de 120Hz

Motorola tocmai a anunțat Moto G Power și Moto G 5G, smartphone-uri prietenoase cu bugetul, care urmează să fie lansate în viitorul apropiat. Noile telefoane Motorola au fost prezentate la doar o zi distanță după ce Samsung a dezvăluit la nivel global modelele din seria A, Galaxy A55 5G și Galaxy A35 5G.

Caracteristici Moto G Power 5G și Moto G 5G

Ambele modele prezintă un design cu spate din piele vegană, sunt protejate împotriva stropilor de apă și rulează pe sistemul de operare Android 14. Dispozitivele sunt echipate și cu NFC și includ funcții software sub denumirea My UX, cum ar fi:

  • Moto Secure 2.0 pentru protecția datelor și confidențialitate;
  • Moto Unplugged pentru personalizarea experienței audio;
  • Family Space, un spațiu sigur pentru copii;
  • gesturi Motorola pentru utilizare eficientă;
  • opțiuni de personalizare a interfeței și funcții ale ecranului care economisesc bateria;
  • Quick Launch Play pentru un control mai bun asupra jocurilor.

Moto G Power 5G, la prețul de 299 de dolari, oferă un ecran LCD de 6.7 inch cu rezoluție de 2400 x 1280 și o rată de reîmprospătare de 120Hz. Partea de fotografiere este susținută de o cameră principală de 50MP, o cameră ultra-wide de 8MP, plus o cameră frontală de 16MP pentru selfie-uri. Telefonul funcționează cu un chipset MediaTek Dimensity 7020, 8GB RAM și spațiu de stocare de 128GB, extensibilă până la 1TB cu card microSD. O baterie de 5000mAh și opțiuni de încărcare de 30W prin cablu și 15W wireless completează profilul său tehnic. Acest model are o construcție robustă la 201g și este disponibil în culorile Midnight Blue și Pale Lilac.

Moto G 5G 2023
Moto G 5G (2023)

La un preț mai accesibil, de 199 de dolari, Moto G 5G prezintă un ecran LCD de 6.6 inch cu rezoluție de 1612 x 720 și aceeași rată de reîmprospătare de 120Hz. Camerele sale includ o principală de 50MP și o cameră macro de 2MP, alături de o cameră frontală de 8MP. Dispozitivul este alimentat de chipsetul Snapdragon 4 Gen 1, 4GB RAM și 128GB de stocare internă, extensibilă și ea până la 1TB. Bateria este, de asemenea, de 5000mAh, dar cu o capacitate de încărcare mai mică, de 18W prin cablu. La 164g, acesta este ceva mai ușor și vine într-o singură opțiune de culoare, Sage Green.

Sunt modele despre care se vorbește relativ puțin, dar fac parte din seria G, una dintre cele mai vândute din portofoliul Motorola. În 2020, de exemplu, seria Moto G a depășit pragul de 100 de milioane de unități vândute.

 

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button