MORE

Motorola Shamu, presupusul Nexus 6, are un pret cam piperat

Motorola a fost subiectul stirilor „de profil” destul de des in ultima vreme. Cei de la Motorola au in lucru opt dispozitive care urmeaza sa fie lansate pe piata inainte de Craciunul acestui an. Dispozitivele sunt Droid, Droid Maxx, Droid Turbo, Moto S, Moto G, Moto X+1, Moto X Play si in final Moto Shamu.

Lucrurile sunt interesante, si aparent dispozitivele depind unul de celalalt. Daca Moto X+1 are succes este posibil sa nu mai fie lansat Droid Turbo, s.a.m.d. Multa agitatie s-a creat in jurul lui Motorola Shamu, care se presupune ca va fi urmatorul dispozitiv Nexus, mai exact Nexus 6. Conform rezultatelor scurse pe internet din GFX Bench, acesta ne dezvaluie specificatiile dispozitivului: procesorul va fi un Snapdragon 805 tactat la 2.6GHz, iar pentru grafica avem un GPU Adreno 420 GPU. Trebuie sa tinem cont ca „flagship-ul” procesoarelor in momentul de fata este Snapdragon 801 capabil de o frecventa de pana la 2.5GHz, insotit de un GPU Adreno 330.

Motorola pozitioneaza Shamu cu mult in fata gamelor de varf existente. Pe langa un procesor impresionant si un GPU foarte puternic acesta mai are 3GB RAM si o camera de 12MPx. Dar toate aceste specificatii nu vin la pret accesibil: intr-un document de transport din India, ni se dezvaluie si pretul lui Shamu. Acesta costa 34,982 INR sau 578$. Pe langa pret am aflat si numele de fabrica al dispozitivului: acesta se numeste Motorola XT1112.Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button