TelefoaneȘtiri ITTECH

Motorola Razr va fi lansat luna viitoare

Și tot costă o avere

Dacă simțiți o durere în rinichi recent, ar fi bine să mergeți la doctor, sau probabil v-ați gândit la un moment că noul Razr de la Motorola arată foarte bine și ați vrea unul, iar corpul vostru vă informează că lansarea se apropie.

Noul telefon a primit o dată de lansare nouă, după ce a fost amânat la sfârșitul anului trecut. Primul flip-phone cu ecran pliabil va sosi pe piață în ziua de 6 februarie, iar temerarii ce se simt foarte încrezători și pot dormi liniștiți că dau 1500 de dolari pe ceva ce nu au testat pot face precomandă noului telefon din ziua de 26 ianuarie. De asemenea, acești oameni sunt încurajați să se uite mult și bine în oglindă.

Telefonul va avea un ecran principal OLED de 6.2 inch, unul secundar de 2.7 inch, un chipset Snapdragon 710, 6GB de RAM, 128 GB de stocare, un preț de 1500 de dolari în cazul în care nu am reușit încă să subliniez asta, precum și o lipsă totală de jack audio.

Știu, știu, la un astfel de preț suntem deja într-un barem unde lumea nu prea mai este interesată de lucruri atât de banale precum un jack audio, având adesea alături de ei un valet care să le șoptească în ureche melodiile de la telefon sau conversațiile. Bine, ar putea avea și căști wireless, dar la 1500 de dolari/euro prima soluție pare mai credibilă.

[Anandtech]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button