Tech&ITRSS PaginaDeMediaTelefoane

Motorola Razr va avea denivelari pe ecran, dar este in regula

Motorola Razr este disponibil pentru precomanda la un pret de 1500 de dolari, data de livrare fiind 10 Februarie. Odata cu acest eveniment, Motorola a postat sase videoclipuri scurte destinate noilor clienti. Unul dintre acestea sase se numeste Caring for Razr si ii instruieste pe cei care vor avea telefonul cum sa il intretina cat mai bine. Ceea ce a ridicat cateva semne de intrebare este unul dintre avertismentele din video.

„Acest ecran este construit pentru a fi indoit; denivelarile sunt normale”

Cam asa suna mesajul din video. Aparitiille unor imperfectiuni vizibile ar putea deveni un motiv de ingrijorare pentru clientii care isi doresc un Razr. Asta s-a intamplat si cu Galaxy Fold de la Samsung inainte ca acesta sa fie retras. In acest video insa, Motorola insista ca nu este nevoie sa ne facem griji, spunand ca anumite imperfectiuni sunt complet normale, data fiind natura acestui dispozitiv si ca acesta va functiona in parametri normali.

Ca orice om ma intreb cat de grave ar putea fi aceste imperfectiuni si daca vor afecta in vreun fel utilizarea telefonului, mai ales cand luam in considerare si pretul. Odata cu problema intampinata de Samsung cu lansarea lui Fold, sunt sigur ca restul producatorilor precum Motorola si-au invatat lectia si au supus telefoanele unor teste mai riguroase.

Ramane doar sa vedem in ce fel va afecta asta vanzarile telefonului care oricum are un pret mult prea mare comparativ cu specificatiile oferite, singurul selling point fiind ecranul care se indoaie. Noul Motorola Razr este o versiune moderna a celebrului V3 care a facut furori prin 2005-2006. Dispozitivul modern a fost primit destul de bine de publicatiile care au avut sansa sa-l testeze si a fost numit un telefon al viitorului. In ce masura va influenta acesta alte dispozitive ramane inca de vazut, dar ca orice tehnologie noua, va trebui sa treaca ceva timp peste ea ca sa se maturizeze.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, dar drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Back to top button