TECHTech&ITTelefoane

Lenovo are idei similare cu fanii despre cum ar trebui să arate Motorola Razr

Motorola Razr era un telefon foarte celebru la vremea sa, o vreme de mult apusă, când chiar puteai găsi un Flip Phone pe piață. Bine, acele vremuri încă mai există mai înspre est, dar cineva crede că un Flip Phone nu mai este „trendy” pentru restul lumii, așa că nu le vedem pe aceste meleaguri prea des. Dar asta pare că se va schimba acum cu mania telefoanelor pliabile, fiindcă Motorola Razr revine.

Lenovo a dezvăluit de ceva timp intenția de a realiza o variantă nouă a celebrului telefon, iar în cadrul unui eveniment de presă recent chiar a prezentat un scurt clip menit să ofere o idee generală despre cum va arăta telefonul. Acest clip nu este făcut de către cei de la Lenovo, ci de către un fan. Cu toate acestea, compania s-a folosit de el, așa că evident are idei similare despre cum ar trebui să arate.

În acest caz, telefonul iese in evidență prin faptul că merge într-o direcție diferită față de cam fiecare alt dispozitiv pliabil de pe piață. În loc să fie un mobil de dimensiuni normale ce se expandează pentru a fi și mai mare, este un mobil de dimensiuni normale ce se micșorează pentru a putea încăpea mai ușor în buzunare. Știți voi, așa cum erau telefoanele pe vremuri. Sigur, mulți vor spune „Stai puțin, dar nu erau și telefoanele Razr vechi tot pliabile?”. Eh, da, erau, dar pe moment ne folosim de termenul „pliabil” pentru a descrie un dispozitiv cu un ecran continuu ce poate fi îndoit la 180 de grade fără ca aceasta să se rupă.

Lenovo încă nu a dezvăluit vreun model efectiv până acum pentru publicul larg, sau un preț. Conform zvonurilor, va costa în jur de 1500 de dolari.

[The Next Web]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button