Știri ITTECHTelefoane

Motorola RAZR ar putea reveni pe piață ca telefon pliabil

Seria RAZR a celor de la Motorola este pregătită pentru o revenire pe piață cu un telefon pliabil de 1.500 de dolari. Noul telefon ar urma să apară mai intâi în Statele Unite, unde să fie distribuit exclusiv de compania de telecomunicații Verizon. Potrivit unor surse citate de Wall Street Journal, telefonul pliabil RAZR ar urma să fie lansat luna viitoare. În ce privește prețul de 1.500 de dolari, este destul de firesc pentru acest tip de tehnologie inovatoare, ținând cont de componentele necesare pentru a construi un smartphone pliabil. Ca și comparație, Samsung sunt așteptați să ofere primul telefon de acest tip din portofoliul companiei în luna februarie, pentru aproximativ același preț.

Se pare că Lenovo, compania care deține Motorola, alege trendul de piață al telefoanelor pliabile pentru a revigora iconicul brand RAZR. Această marcă este un fost best-seller, cu peste 130 de milioane de unitati vândute, numai ca în ultimii ani s-a plecat în fața competiției, alături de alte mărci cândva renumite, precum Nokia si BlackBerry. Principalul vinovat pentru căderea RARZ pe piață pare să fi fost sosirea iPhone-ului in 2007.

O incercare de revigorare a brandului a avut loc în 2011 si s-a bucurat de un succes moderat, cu Droid RAZR și RAZR Maxx, ambele modele beneficiind de același tip de design slim al originalului. Au existat, de asemenea, zvonuri pentru o revenire în forță în 2016, dar aceele planuri se pare că au fost anulate. Mai recent, Motorola a colaborat cu Verizon la Moto Z3, care va funcționa în curând cu Moto Mod 5G.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button