Telefoane

Motorola pune la liber kernel-ul sursa pentru Moto X Pure 2015

Moto X Pure mai are putin si se lanseaza pe meleagurile americane, la pretul de 399 de dolari. Acesta vine cu un ecran de 5.7 inch Quad HD, o camera de 21 MP principala si posibilitati de filmare 4K. Are pana si optiunea de tubo charging, aceasta incarcand bateria terminalului in doar 15 minute. Si mai ales, un sistem operare Android cum l-au gandit Google, motiv pentru care se numeste si Pure!

Totusi, intr-un efort de a populariza telefonul si a oferi si altor utilizatori posibilitatea de a se juca cu Kernel-ul sursa a lui Moto X Pure 2015, Motorola a facut public codul sursa pe GitHub, astfel cineva interesat sa vada si sa se joace cu acesta are ocazia sa faca asta acum.

De amintit ca nu este prima data cand Motorola fac asta, in 2014 compania lansad la apa sursa pentru Android 5.1 in luna iulie pentru, pe atunci noul lor telefon, Moto G.

Cu toate ca aceasta informatie nu este atat de utila utilizatorului de rand, exista si cativa dintre voi care isi ruteaza si mesteresc la telefon, astfel un cod sursa nu stii cand iti este folositor.

De exemplu, un astfel de kernel te poate ajuta daca pe viitor doresti sa realizezi aplicatii mobile, fiind o metoda buna de a testa aplicatia pe un build mai vechi sau mai nou. Pe langa asta codul este bazat pe Android 5.1.1 si are doar 145 de MB.

 

[GitHub]

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button