MORE

Motorola Moto 360 are un pret mic si este disponibil…ACUM!

Motorola Moto 360  s-a lasat asteptat timp de mai bine de cinci luni. Inca de la prima vedere, acest ceas a fost laudat si ridicat in slavi pentru eleganta. Si pentru faptul ca arata…ca un ceas traditional.

Ca si LG G Watch R, Motorola Moto 360 arata aboslut senzational. Dar ceea ce ne-a atras atentia nu a fost forma, aspectul si nici macar bateria, ci pretul. 250 de  dolari mai exact. Acesta va fi disponibil din 11 Septembrie in Statele Unite, pretul fiind mai mult decat atractiv, cei 250 de dolari, chiar daca par o suma de bani consistenta, este posibil sa se traduca in Romania intr-un pret estimativ de 200 de euro, care, pentru un ceas circular si inteligent nu pare asa de mare.

Pentru cei interesati de performante, Motorola Moto 360 nu dezamageste. Vine echipat cu un procesor TI OMAP 3, 4GB memorie interna si 512MB RAM, Bluetooth 4.0, o baterie de 320mAh, care dupa spusele producatorului dureaza o zi intrega (da, o zi intreaga, intreaga) si suporta incarcare Wireless. Avem uzualele pedometre si monitorizarea batailor inimii, dar si rezistenta la apa, toate astea la o greutate de doar… 49 de grame. Cei de la Motorola au reusit sa includa in aceasta carcasa minuscula, de doar 46mm pe 11.5 inaltime, un ecran de 1.56 inch cu o rezolutie de 320 X 290, mai mica comparativ cu cea de pe LG G Watch R, dar cu protectie Gorila Glass 3.

Iar vestile bune nu se opresc aici. Poti schimba cureaua cu una metalica, la un pret de 80 de dolari, urmand ca si alte modificari sa fie accesibile pe viitor. Cu toate aceste modificari si specificatii, Motorola Moto 360 pare un competitior puternic. Acum, daca am avea si noi un ceas inteligent care sa nu moara dupa doar o „zi intreaga” ce bine ar fi! Se poate, va rugam?

Related Articles

5 Comments

  1. Voi sunteti nebuni? Pret mic? De ce mi-as cumpara acest produs daca Sony Smart Watch 2 e un pic mai ieftin si are parte de mult mai multe aplicatii deja adaptate gadget-ului, mie mi se pare mediu nu ieftin si nu mi se pare ca se compara ca design cu produsul de la Sony.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button