MORE

Motorola Moto 360 a aparut din greseala pe Best Buy, si…ne place mult!

Motorola Moto 360 a aparut din greseala pe Best Buy! O greseala care s-ar putea sa coste magazinul ceva puncte de incredere si ceva banet, avand in vedere ca Motorola a tinut mortis sa ascunda pretul si aspectul final ca pe un secret, o surpriza de lansare.

Pe de alta parte, ar putea sa fie vorba de o campanie de marketing care sa atraga atentia generala asupra acestui nou smartwatch Moto 360, caz in care: „Job well done Moto!”. Cel putin asa avem niste detalii exacte ale modelului, ce si cum are sub capota, si la ce ne putem astepta de la Moto 360.

Diagonala ecranului este de 1.5 inch, rezolutia este de 320×290, iar display-ul este LCD. Moto 360 beneficeaza de un pedometru si de un senzor ce masoara baiale inimii, deci, daca esti sportiv „amator”, aces ceas iti va veni perfect. Totodata, gadgetul va beneficia si de o conexiune WiFi, ceea ce e ciudat, deoarece majoritatea smartwatchurilor comunica cu telefoanele prin Bluetooth. Cei de la Best Buy nu au comunicat data de lansare a smartwatchului, dar, ne-au dat un pret. Ceasul Moto 360 va costa 249$. Ar fi bine, totusi, sa nu luam aceasta informatie ca atare, deoarece cei de la Motorola au spus ca pretul nu este inca fixat. Oricum, daca ceea ce vedem este „the real thing”, Moto 360 are un mare „Like” de la Zon@! Este un ceas intelegent care, in sfarsit, arata bine, adica asa cum ar fi trebuit sa arate aceste gadgeturi de la inceput! Este inca de neinteles pentru noi cum companii mari au produs urateniile acelea cu cativa ani in urma, netinand cont ca in cazul unui wearable ceea ce primeaza este DESIGNUL si nu neaparat ceea ce se gaseste „sub capota”! Este un ceas, pentru numele lui Dumnezeu, nu ceva ce sta ascuns in fundul unui buzunar!

Motorola Moto 360

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button