Tech&ITPCRSS PaginaDeMediaTECH

Motorola lucrează la un rival pentru Galaxy Note

Creion integrat

Chiar dacă există o luptă acerbă pe segmentul de telefoane flagship, fâșia ocupată de Galaxy Note al celor de la Samsung tinde să fie destul de singuratic în colțișorul său. Așa că Motorola pare că vrea să intre în această categorie, conform unui leak recent ce s-a scurs pe internet.

Telefonul ar urma să vină complet cu un stylus și un ecran cu o perforație minusculă în ecran pentru camera frontală, într-un stil similar cu dispozitivul produs de Samsung.

Nu sunt deocamdată alte informații concrete despre ce alte năzdrăvănii ar mai avea rezervate acest telefon, dar ar trebui să fie câteva. La urma urmei, un Galaxy Note chiar folosește acel stylus la o grămadă de lucruri și vine cu tot felul de funcții ce nu sunt utile pentru majoritatea publicului, dar pot veni în ajutorul celor care au nevoie de un PDA ce se poate transforma într-un PC.

Alte detalii ar trebui să sosească pe la Mobile World Congress, ce se va desfășura luna viitoare în Barcelona. Până atunci nu putem decât să stăm, să așteptăm și să sperăm ca poate acest model produs de Lenovo sub marca Motorola să nu coste cât o casă, precum un Samsung Galaxy Note.

[Engadget]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button