Știri ITTECHTelefoane

Motorola Edge Plus va fi anunțat luna aceasta

După numeroase leak-uri

Lenovo pare să fi decis în cele din urmă să anunțe în mod oficial noul telefon de talie flagship din marca Motorola. Acel Edge Plus despre care tot apar leak-uri pe internet de câteva luni, fiindcă trebuia să fie anunțat la anulatul MWC 2020.

Anunțul oficial va avea loc în ziua de 22 aprilie, o mică mostră din forma noului Edge Plus fiind vizibilă în clipul foarte scurt de prezentare de mai jos.

În cazul în care nu ați prins până acum vreo veste despre telefon, Motorola Edge Plus este menit să fie un concurent pe segmentul high-end, spre deosebire de majoritatea modelelor lansate sub acest brand. Va avea un chipset Snapdragon 865, 12GB de memorie RAM, o grămadă de camere, printre care una de 108 megapixeli, o baterie de 5000mAh, precum și miticul jack audio. Prețul va fi cu siguranță pe măsură, dar nu știu să vă spun deocamdată care va fi.

O variantă mai ieftină, cu hardware mai umil, va fi anunțată tot atunci, printre caracteristicile sale cheie numărându-se o cameră de doar 64 megapixeli.

[The Verge]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button