Telefoane

Motorola Droid Turbo 2 se apropie

Motorola este pe cale să lanseze un nou telefon, la sfârșitul lunii viitoare, sub forma lui Droid Turbo 2, care în Europa ar trebui să poarte numele Moto X Force.

Noul dispozitiv este menit să înlocuiască ediția din 2014, trecând de la un chipset Snapdragon 805, la Snapdragon 810. Ecranul de tip POLED al lui Droid Turbo 2 va avea o diagonală de 5.43 inch, suportând o rezoluție de 1440p. Pentru protecție adițională, ecranul va fi întărit cu margini de metal, Motorola descriind combinația ca fiind incasabilă. Nu ar fi o exagerare, considerând că panoul OLED este în esență făcut din plastic flexibil.

Telefonul va veni în două variante, ce diferă doar prin capacitatea de stocare, fie 32GB, fie 64GB. În rest, vor avea aceleași caracteristici: 3GB de memorie RAM, o cameră principală de 21 megapixeli, o cameră secundară de 5 megapixeli, și o baterie de 3760mAh.

În alte cuvinte, cu excepția camerei secundare care a crescut cu 3 megapixeli și a bateriei mai mici, este predominant același telefon ca anul trecut, complet cu lipsa suportului pentru carduri SD.

Droid Turbo 2 va fi disponibil inițial în SUA, din data de 29 octombrie, și ceva mai târziu în restul lumii. Anunțul oficial al noului telefon va avea loc în ziua de 15 octombrie.

[WCCFTech]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button