Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Motorola dispare, devine Moto by Lenovo

/
/
/

Motorola este compania responsabila pentru tehnologia de telefonie mobila pe care o stim astazi. A creat primele dispozitive de comunicare celulara, dar cateva decenii mai tarziu nu o ducea tocmai bine, asa ca a fost preluata de Google, pentru o vreme. In cele din urma, Motorola a sfarsit la Lenovo, care anunta ca va folosi mai departe brandul.

Lenovo intentioneaza sa produca mai departe telefoane care vor avea brandul Moto si sigla arhicunoscuta, dar nu se va mai folosi numele de Motorola.

Compania considera ca brandul este o adevarata comoara, si ca vor face tot posibilul sa il dezvolte si sa il intareasca in urmatorii ani.

Telefoanele Moto ar urma sa fie destinate segmentului high-end, in timp ce propriul brand, Lenovo Vibe, va fi utilizat pentru telefoane de buget ceva mai redus.

Asa ca va puteti astepta ca noi telefoane Moto sa fie disponibile in curand pe piata, chiar daca nu vor fi tocmai Motorola.

[CNET]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar