Telefoane

Moto Z2 Force a fost anunțat

Fanii telefoanelor modulare vor avea un nou dispozitiv la dispoziție de luna viitoare, sub forma lui Moto Z2 Force.

Acest telefon continuă tradiția începută de Motorola de-a include conectori speciali care permit atașarea a module diverse, de la camere la module de încărcare wireless și multe, multe altele. Iar următoarea generație ar trebui să suporte aceste module din plin.

Moto Z2 Force este construit pe baza aceluiași Snapdragon 835 găsit la majoritatea telefoanelor mari contemporane. Va dispune de 6GB de RAM în Europa, și 4GB în SUA, cu opțiuni de stocare de 64GB și 128GB. Ultima variantă de stocare aparent este rezervată pentru China.

Ecranul de 5.5 inch este acoperit cu un strat incasabil și poate reda rezoluția de 2560×1440. Există un slot pentru card MicroSD, iar dispozitivul are de această dată două camere. Una dintre ele poate captura imagini normale, color, în timp ce a doua este monocrom. Acest anunț nu a fost tocmai pe placul fanilor modelului anterior, deoarece ar fi preferat ca a doua cameră să rămână color și să adauge o lentilă de 53mm pentru imagini în modul portret.

Moto Z2 Force are o baterie de doar 2730mAh, contrar zvonurilor anterioare că ar putea păstra bateria de 3500mAh a generației precedente. Prețul telefonului este de aproximativ 800 de dolari și va fi disponibil din ziua de 10 august.

[The Next Web]

 

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button