MORE

Moto Z primește o cameră Hasselblad modulară

Modularitatea începe să fie dusă la extrem de Lenovo și Motorola, Moto Z primind un nou modul care dedicat pasionaților de fotografie.

Hasselblad True Zoom, contrar numelui, nu este doar un simplu atașament de lentilă pentru camera care se găsește deja pe un Moto Z. În schimb, acest modul este o cameră de sine stătătoare, potentă, care poate fi lipită de telefon, preluând toate funcțiile pentru captarea de imagini ale dispozitivului. Modulul este realizat în colaborare cu producătorul de camere suedez Hasselblad, care are o vechime de 75 de ani în domeniu.

Camera din Hasselblad True Zoom are un senzor BSI CMOS de 12 megapixeli cu un obiectiv care oferă un zoom optic de 10X și poate înregistra video în Full HD la 30 de cadre pe secundă. Modulul este echipat și cu un bliț de xenon care va fi alimentat tot de către telefon, din moment ce nu include o alimentare proprie. Asta ar putea duce la scăderea autonomiei telefonului, dacă modulul de cameră este folosit des.

După ce este atașat acest modul, telefonul va căpăta capacitatea de a captura imagini alb-negru, în format RAW și va avea câteva alte funcții găsite de obicei doar pe camere adevărate.

Prețul pentru această componentă este de aproximativ 300 de dolari.

[Droid-Life]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button