Știri IT

Moto Mods se extinde – Viitorul suna bine pentru seria Moto Z!

In cadrul evenimentului Mobile World Congress 2017 (MWC 2017), Motorola a anuntat o serie de moduri noi compatibile cu Moto Z si Moto Z Play.

Sursa: Androidcentral.com

 

Cu noul Mod Moto Gamepad iti poti transforma telefonul in consola portabila.  Gamepad-ul dispune de butoane digitale si doua joystick-uri analogice, trigger-e si un D-pad. Modul mai integreaza o baterie si doua difuzoare stereo. Pretul si disponibilitatea vor fi anuntate in aceasta vara.

Si Amazon sunt interesati de Moto Mods, astfel au lansat Amazon Alexa pentru seria Moto Z. Asistentul artificial va permite sa preluati controlul obiectelor smart din casa folosind comenzi vocale. Pretul si disponibilitatea sunt inca necunoscute. Motorola a anuntat ca va integra direct in telefon Amazon Alexa, fara a mai fi nevoie de un modul separat, dar acest lucru se va intampla in viitor.

Printre modurile anuntate se mai afla un Power Pack care extinde baterie cu 50%, fara ca telefonul sa devina gros, acesta va avea un pre de 49$ si va fi disponibil in aceasta vara. Turbo Power Mod va incarca teleefonul in 15 minute pentru 8 ore de autonomie. Motorola a prezentat si o serie de concepte care vor fi disponibile candva pe piata. Printre prtotipuri avem o imprimanta care se ataseaa pe telefon, un mod care permite adaugare de inca patru cartele SIM, un alt mod care va transforma telefonul in tableta, precum ASUS FonePad, dar si un mod care transforma telefonul in robot.

 

Sursa: Androidcentral.com

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button