Știri ITRSS PaginaDeMediaTECHTelefoane

Moto G Stylus a fost dezvăluit

Și are un amic

Zvonul nu mai este zvon și nici leak, pentru că Lenovo a dezvăluit Moto G Stylus. Un nou telefon menit să ofere un soi de alternativă ieftină pentru seria Galaxy Note, venind la pachet cu un stylus.

Telefonul vine cu un ecran de 6.4 inch, un chipset Snapdragon 665, 4GB de memorie RAM și 128GB de stocare eMMC. Mai include o cameră principală de 48 megapixeli, alături de încă una de 16 megapixeli ce se ocupă doar de captură video, plus încă una de 2 megapixeli. Mai există și o cameră frontală de 16 megapixeli.

Pe lângă creionul electronic ascuns în corpul telefonului, aveți parte și de un jack audio, rezistență la stropituri și o baterie de 4000mAh. Prețul său este de 270 de euro, ceva ce ar trebui să fie pe placul celor care vor un stylus fără să plătească aproape o tonă de bani. Producătorul promite că a integrat creionul foarte bine în telefon, la nivel de software.

Alături de acest model a fost anunțat și Moto G Power, ce este în esență același telefon, dar fără stylus, cu o baterie de 5000mAh și camere de doar 16 megapixeli.

Telefoanele vor fi disponibile de luna aceasta pe piață.

[Hexus]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button