MORE

Moto G face un mic upgrade de viteza… la 4G!

Nu este nicio surpriza ca Moto G este cel mai bine vandut smartphone din istoria Motorala. Si poate ca modelele din prima si a doua generatie nu au avut atat de mult succes pentru ca nu au avut incorporat suport pentru 4G.

Moto G are insa un ecran elegant si specificatii solide. Motorola a anuntat recent ca va crea cel mai bun telefon de buget, care va avea incorporat sistemul 4G. Moto G poate fi deja cumparat de pe site-ul Motorola la preturi incepand de la 149 de lire sterline. E ceva mai greut fata de modelul cu 3G, dar asta n-ar trebui sa fie o problema. Smartphone-ul poate fi cumparat si de la operatori, precum Tesco, Amazon, Argos sau Sainsburry, incepand din 16 martie.

Desi generatia a doua de Moto G poate fi cumparata de pe site-ul american al Motorola, la pretul de 180 de dolari, telefonul nu are incorporat suport LTE, ceea ce inseamna ca va trebui sa mai astepti o vreme daca vrei sa-l cumperi cu tot cu LTE. Daca vanzarea in America, la retailerii locali incepe din 16 martie, se preconizeaza ca in Europa modelele 4G vor veni undeva dupa luna August, eventualii cumparatori avand acum posibilitatea sa „browse-uiasca” internetul la viteze mult mai mari de pe noile terminale.

Articole asemanatoare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button