MORE

Motivul pentru care GTA 5 pe PC intarzie!

Intr-un final, Rockstar, ne-au oferit un motiv pentru care GTA 5 pe PC intarzie cu cateva luni si… in mod surprinzator… este un motiv extrem de bun. Ba mai mult, chiar valid!

Desi este placut sa avem confirmarea ca Grand Theft Auto 5 va aparea si pe PC, si chiar si mai placut sa avem si o data de lansare confirmata, este putin deranjant ca utilizatorii de PC trebuie sa astepte pana pe 27 Ianuarie ca sa terorizeze Los Santos-ul. Jocul va iesi cu doua luni dupa ce acesta va aparea pe PS4 si Xbox One, dar Rockstar au avut un comentariu legat de aceasta interziere:

“Ne bucuram sa vedem ca atat de multi dintre voi sunteti interesati de lansarile noilor versiuni de GTAV, si abia asteptam sa va oferim detalii in curand. Suntem entuziasmati sa aducem GTAV pe PC, dar jocul necesita inca putin timp de dezvoltare, pentru a ne asigura ca acesta este uimitor si cat se poate de finisat.”

Daca pornim de la GTA4 ca exemplu, dezvoltarea editiei de PC va necesita o munca serioasa in plus, dar pe de alta parte, este bina ca acest lucru se intampla sigur. Cateva functionalitati bonus au fost deja confirmate, printer care se numara 100 de melodii noi, arme, vehicule si activitati noi, precum si multe imbunatatiri grafice.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button