Telefoane

Motive sa folosesti Android!

Unul dintre motivele principale care m-au facut sa renunt la iPhone a fost limitarea impusa de sistemul de operare. Si desi mai duc dorul unor aplicatii pe care le foloseam pe iOS, din cand in cand ma mai lovesc de cate o aplicatie care imi aduce aminte de cat de util poate fi un OS deschis, ca Androidul.
Astazi am dat de Link Bubble. In sine, e doar un browser. Dar interesant este faptul ca incarca linkurile deschise de catre utilizator in background! Se comporta ca un Chat Head al aplicatiei Messenger de la Facebook, ceea ce inseamna ca nu e intruziv si te lasa sa iti continui activitatea in liniste, fara sa te scoata din aplicatia in care erai.

Cand apuci de o „bula”, apar 3 butoane:
– unul in stanga sus, care poate fi customizat. Poti sa trimiti linkul catre orice aplicatie alegi tu sa fie in acel slot, precum Pocket, WhatsApp, etc.
– altul in dreapta sus, necustomizabil, de share catre toate aplicatiile care iti pot prelua linkul
– iar ca si la Facebook, al treilea buton se afla in partea de jos, pe centru, care inchide tab-ul, iar daca astepti deasupra butonului putin, iti ofera posibilitatea inchiderii tuturor tab-urilor.
Poti alege ca atunci cand accesezi un link, Link Bubble sa deschida bula, in loc sa incarce linkul in background, daca doresti.
Aplicatia este cu adevarat utila, cand te gandesti ca nu mai stai sa te uiti la o pagina alba in timp ce se chinuie sa incarce Chrome-ul ceva.
Aplicatia are o versiune gratuita in Google Play, dar nu prea face mare lucru. Iti da voie sa ai doar un tab deschis, ceea ce o face aproape… inutila, avand in vedere ca marele ajutor este atunci cand mergi prin timeline-ul Twitter-ului sau Facebook-ului, accesezi linkurile care ti se par interesante, apoi le verifici pe toate. O puteti incerca, totusi, iar daca va place, exista o licenta care costa 14,99 RON, ce deblocheaza toate functiile.

Versiunea gratuita:                                                                                                                                                                            Si licenta:

Get it on Google PlayGet it on Google Play

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button