PC&Consoles

Mortal Kombat XL ar putea ajunge pe PC

Warner Bros. este o companie stranie. Azi te ia la bătaie, mâine vine cu flori la tine și se preface că nu s-a întâmplat nimic. În urmă cu câteva luni, compania a dezvăluit că nu va lansa al doilea pachet de DLC al jocului și nici optimizările de rețea încă aflate acum în testare, dar acum se răzgândește.

Ed Boon a lăsat un tweet criptic zilele trecute, după ce a publicat și un sondaj în care întreba ce vor jucătorii mai mult. Aparent, era surprins să vadă că publicul dorea ca Mortal Kombat X să primească optimizările de rețea și noul conținut. Așa că apoi a lăsat acest mesaj:

Literele mari spun ”MK XL PC”, așa că pare destul de probabil că jocul va fi în cele din urmă actualizat și în varianta sa de Steam. Pachetul al doilea de conținut include lucruri interesante, cum ar fi un Xenomorph, așa că veți putea juca AvP în MKX.

Nu sunt informații despre când ar putea fi disponibilă varianta cea nouă, dar din moment ce promoțiile masive de pe Steam sunt la câteva luni distanță, iar Mortal Kombat X este acum disponibil la 30 de euro… cine știe, un MKXL la 25-30 de euro la ”promoție de 50%” ar putea pica bine pentru profitul celor de la Warner Bros.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button