MORE

Mortal Kombat X va primi multiplayer functional

Mortal Kombat X face multe lucruri amuzante si intersante, dar componenta de multiplayer nu era nici una, nici alta, avand tendinta sa nu prea functioneze asa cum trebuie.

Studioul NetherRealm va repara in sfarsit aceasta problema, prin realizarea unei infrastructuri de multiplayer 100% noua. Una care chiar se pare ca va functiona fara lag si care va lua o forma similara cu Good Game Peace Out, un client de multiplayer facut de comunitate pentru multe jocuri SNK si Capcom care nu functionau cum trebuie in multiplayer.

 

Acest mod de multiplayer nou va fi implementat pe parcursul urmatoarelor luni, incepand cu un beta test la care va puteti inregistra aici din 19 ianuarie. Pentru a capata acces va trebui sa aveti, desigur, Mortal Kombat X cumparat.

Varianta Beta va include initial doar 4 personaje, Scorpion, Sub Zero, Johnny Cage si Jacqui Briggs, urmand ca pe parcursul testului sa fie disponibile si alte personaje, pana cand vor fi implementate toate.

Noua infrastructura de multiplayer ar trebui sa ofere o experienta mai apropaiata de fluiditatea jocului in singleplayer.

[Gamewatcher]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button