GAMING

Mortal Kombat X primește conținut nou

Chiar dacă Mortal Kombat X a primit deja un DLC cu personaje noi, precum Predator sau Tanya, nu înseamnă că va înceta să mai primească luptători adiționali. Warner Bros anunță că un set nou este pe drum.

NetherRealm lucrează acum in acest moment la un set nou personaje aditionale, dar si o noua arena, multi speculand ca aceasta va fi clasicul Pit. Totusi, nimic nu este cert cand vine vorba despre aceste patru noi personaje, existand informatii limitate.

Identitatea noilor personaje nu a fost anunțată în acest moment, speculațiile indicând cel puțin un ninja, posibil Smoke, iar imaginea dând indicii foarte vagi despre identitate celorlalți. Sindel mai este o posibilitate, la fel și unul membru al clanului Lin Kuei. Sektor, Cyrax și variantele cibernetice ale celorlalți ninja absenti din Mortal Kombat X.

Cea mai bizara aparitie este silueta a doua din imagine, deoarece seamănă surprinzator de mult cu frizura clasică a lui Wolverine. Dar fiind vorba de un personaj Marvel, deținut parțial de Fox, și de un joc făcut de Warner Bros, proprietari ai DC Comics, ar fi destul de evident că nu este vorba despre Wolverine. ( wishfull thinking )

Conținutul nou va face parte dintr-un al doilea sezon de DLC al lui Mortal Kombat X, așa că probabil acel Season Pass nu o să vă ofere acces la el, și va fi lansat până în vara anului viitor.

[Game Informer]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close
Close