MORE

Mortal Kombat X moare pe PC. Warner il abandoneaza.

Mai tineti minte cand va anuntam cu bucurie ca Mortal Kombat X va primi in sfarsit un mod de multiplayer functional? Eh, sper ca din asta ati inteles ca varianta de PC a jocului este moarta, pentru ca Warner Bros asta intentioneaza.

Cu deschiderea inscrierilor pentru beta test a fost dezvaluit faptul ca imbunatatirile pentru multiplayer sunt actualmente testate doar pentru variantele de console. Nu este confirmat ca aceste noutati vor sosi si pe PC, dar ce este clar ca nu va veni vreodata pe PC este continutul nou.

 

Visati sa jucati Alien vs Predator in Mortal Kombat X? Ghinion! Nici Kombat Pack 2 si nici varianta completa a jocului, Mortal Kombat XL, nu vor fi disponibile pentru PC. Nu este vorba de un zvon sau un fel de presupunere, ci de un anunt direct de la studioul NetherRealm. Mortal Kombat XL va fi lansat pe 1 martie pentru Xbox One si PS4, dar pe PC nu.

Aparent, Warner Bros a ajuns la concluzia ca dupa Batman Arkham Knight si dupa varianta de lansare a lui Mortal Kombat X, isi poate da complet foc oricarui fel de bunavointa fata de comunitatea de pe PC.

Motivele pentru aceasta decizie sunt necunoscute, din moment ce jocul s-a vandut in mai bine de o jumatate de milion de exemplare, chiar daca nu era tocmai jucabil.

Mortal Kombat IX s-a vandut in aproape 900 de mii de exemplare, in editia sa completa si prin intermediul mai multor promotii. Cu tot cu DLC si la pret intreg, venitul generat de Mortal Kombat X ar fi mult mai mare decat cel al predecesorului sau, dar aparent tot insuficient cat sa justifice sustinerea platformei.

[Test Your Might]

[​IMG]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close