Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Mortal Kombat X e gratuit pe Android si iOS, dar doar in aparenta

/
/
/
/
image

Dupa o lunga absenta, Mortal Kombat se intoarce pe mobil cu un sistem bipolar de recompensare, numai bun de folosit impotriva adversarilor. Mortal Kombat X va putea fi jucat pe Android si iOS in aceeasi perioada in care va fi lansat si pe Steam, respectiv 14 aprilie. Spre deosebire de versiunea pentru PC care costa – tin’te bine! – 50 de euro (!), versiunea pentru smartphone-uri si tablete va fi gratuita, dupa cum a anuntat publisher-ul, Warner Bros. Interactive Enterainment. O mica mirare imi tresalta pe obraz.

Jocul este creat de acelasi studio care a facut si versiunile pentru PC si console, adica NetherRealm, dar diferenta – si poate de-aici decurge gratuitatea – o face faptul ca nu va fi un titlu exclusiv cu batai, ci o struto-camila care incorporeaza lupta si colectionarea cartilor de joc. Publisher-ul a declarat ca aceasta versiune va avea un sistem bipolar de recompensare, in sensul ca va exista continut pentru jocul pe PC si console care va fi deblocat de pe mobil sau tablete si invers!

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar