MORE

Mortal Kombat X are data de lansare

Pana recent am tot aruncat idei vis-a-vis de data de lansare pentru Mortal Kombat X. Ei bine, Mortal Kombat X are acum o data oficiala de lansare, ba mai mult, este si destul de apropiata. Mai exact anul viitor in Aprilie.

NetherRealm au adus acest joc cu mult peste asteptarile fanilor. Pe langa personajele noi incluse, acestia au spus ca jocul va avea in proportie de 70% personaje cu totul noi, au inclus si variatii pentru acestea, iar interactiunea cu mediul in timpul luptei este diversificata, existand elemente noi. Sunt lucruri imprumutate si invatate de la dezvoltarea lui Injustice, dar aici par sa straluceasca mai tare. Iar data de 14 Aprilie pare sa fie perfecta pentru lansarea jocului, fiind o luna care nu are cine stie ce lansari majore.

Din pacate nu totul este „roz” in tabara NetherRealm, una dintre deciziile luate de acestia fiind sa il includa pe Goro in joc, cu un nou strat de vopsea si mecanica de joc nou nouata. O singura problema. Goro este un personaj DLC, sau disponibil pentru cei care fac precomanda. Altfel este un personaj cu plata in spatele unui DLC, si cel mai probabil va costa 4.99.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button