MORE

Mortal Kombat vs Felice Herrig – FIGHT!

Nici bine nu a iesit Mortal Kombat X, ca au si aparut controversele. Daca in trecut acestea erau legate de nivelul de violenta sau de cine stie ce culoare a pielii unui personaj sau altuia, sau mai rau, chiar de poveste in sine (vezi Mortal Kombat Special Forces sau Mortal Kombat vs DC), o noua batalie se intrevede la orizont. Una pe care Ed Boon in mod cert nu o vrea: Mortal Kombat vs Felice Herrig.

Pentru cine nu stie cine este Felice Herrig si de ce este asa de suparata pe cei de la NetherRealm Studios, vom incerca sa explicam cine este domnisoara si de ce este ea importanta. Felice este o fosta luptatoare MMA, actualmente fiind activa in circuitul UFC, fiind a 9-a in categoria sa. Este antrenata in Muay Thai si Kickboxing si are la activ 23 de victorii si 5 infrangeri. Mai exact, o doamna pe care nu vrei sa o calci pe coada. Asta daca nu vrei sa te… innoade!

De ce acest meci intre Mortal Kombat si Felice Herrig? Ei bine, Felice suspecteaza, dar momentan nu poate dovedi, sau nu doreste inca, faptul ca studioul responsabil cu realizarea jocului i-a folosit imaginea fara acordul ei. Personajul pe care Herrig il vizeaza este Cassie Cage, care, daca stam sa analizam bine personajul, exista o baza destul de sanatoasa pentru un proces, asemanarile fiind un pic… cam evidente. Mortal Kombat vs Felice Herrig

In ianuarie anul acesta, Felice a postat pe contul sau de Instagram ca seamana destul de mult cu fiica lui Johnny Cage din joc, ca apoi sa puncteze ca pana si una dintre fatalitatile lui Cassie Cage seamana cu ceva ce luptatoarea face frecvent, referindu-se la obsesia sa pentru selfie-uri. Mai mult, Felice a postat si o serie de comparatii intre fotografii din joc si concept art, alaturi de fotografii ale sale, trecand la ofensiva si acuzand direct studioul NetherRealm ca i-a furat imaginea. Mortal Kombat vs Felice Herrig 2

Este foarte posibil sa fie vorba de o coincidenta sau de un fan al luptatoarei care s-a gandit sa ofere un tribut acesteia. Cert este ca pana in acest moment meciul Mortal Kombat vs Felice Herrig nu ajunge la tribunal, dar nimic nu este batut in cuie. Pe de alta parte, nu este primul joc acuzat ca ar fi furat imaginea unei persoane cunoscute, cum a fost cazul GTA 5 vs Lindsay Lohan, doar ca acolo era vorba doar despre o poza. Aici discutam si despre ceva trasaturi de caracter.

Articole asemanatoare

Back to top button