MORE

Mortal Kombat Original HD Remake putea fi o realitate

Originalul Mortal Kombat nu a primit prea multa atentie de-a lungul anilor, zvonuri privind un Original HD Remake a primului titlu din serie s-au tot perindat pe internet, dar nimic nu a confirmat existenta sa. Lucru destul de ciudat intr-o piata in care ies anual cel putin trei HD Remake-uri ale unor jocuri clasice, iar un titlul atat de iubit precum Mortal Kombat ar putea avea un impact pozitiv asupra scenei de fighting, asta daca acestia ar alege sa imbogateasca jocul, nu doar sa ii ofere un strat de vopsea noua.

Totusi, Ed Boon, creatorul seriei, a confirmat ca a existat un proiect in care Mortal Kombat Original ar fi primit un tratament HD Remake, dar din pacate acesta nu a vazut lumina zilei. Boon a explicat ca imaginea de mai jos este singura pe care o are, la care a adaugat:

„Hi-Res Kombat… una din zilele astea o sa postez un articol in care o sa explic cum editia MK HD nu a ajuns sa vada lumina zilei.” 

Daca regretam un potential remake al unui clasic, jocul din 1992 se putea constitui intr-un remake senzational si in ziua de astazi, mai ales ca acum franciza are in spate finantele WB. Cine stie, poate cu putin noroc, acest gen de push din partea lui Boon aduce inapoi un joc care a stabilit niste standarde si mai mult, poate readuce in fata publicului genul 2D fighter, asa cum Super Street Fighter 2 HD l-a facut la vremea lui.

Mortal Kombat

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Back to top button