GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Mortal Kombat devine film, din nou

În ere de mult uitate, când încă mai puteai îngrămădi într-un film o marionetă de doi metri înălțime fără ca cineva să urle la tine că trebuia făcută în CGI, seria de jocuri Mortal Kombat a primit o ecranizare. Nu era rea. Apoi a mai primit încă una. A fost unanim considerat a fi o idee groaznică.

Apoi au fost acele mini-episoade pe Machinima de care lumea a și uitat, dar acum, Mortal Kombat se pregătește pentru o nouă ecranizare. Una cu ceva buget în spate și cu o serie de nume mari de la Hollywood atașate, cum ar fi cel al lui James Wan, un regizor cu ceva experiență în domeniul filmelor de acțiune. El însă nu va fi regizorul, ci producătorul, rolul acesta fiind luat de Simon McQuoid, ce nu a regizat până acum un film de lung metraj.

Nu au prea fost anunțate detalii despre film, practic nici măcar nu a intrat în pre-producție. Tot ce se știe deocamdată este că filmarea va avea loc în Australia. De ce? Probabil pentru că este mai ieftin, sau pentru că australienii chiar au fost impresionați de modul în care l-au transformat pe Kano în australian în primul film, și în fiecare joc lansat de atunci.

[DSO Gaming]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button