GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Au fost prezentate primele trailere de gameplay din Mortal Kombat 11

În cadrul unui eveniment transmis live, una dintre cele mai populare francize de fighting a devenit și mai cuprinzătoare, studioul NetherRealm anunțând data de lansare pentru Mortal Kombat 11. Prezentarea a inclus o mulțime de știri și videoclipuri, în care au fost prezentate caractere vechi si noi, unele dintre noile sisteme de gameplay, precum și posibilitățile de customizare. Jocul va fi pregătit pentru lansare pe data de 23 aprilie și va putea fi testat într-o variantă beta pe 28 martie, deși aceasta nu va fi disponibilă pe toate platformele și se pare că va permite accesul doar celor care au făcut precomandă la joc.

Punctul de atracție al prezentării a fost cu siguranță partea de gameplay, unde i-am putut reîntâlni pe Raiden, Scorpion sau Liu Kang, dar au fost introduse și personaje noi, precum Geras, al cărui stil de luptă implică multe abilități legate de manipularea nisipului. O surpriză a fost noua Sonya Blade, a cărei voce va fi interpretată de Ronda Rousey, fost luptător UFC. Modul story a fost întotdeauna tratat cu atenție de NetherRealm, iar Mortal Kombat 11 nu face excepție. În timpul evenimentului, studioul a oferit un întreg videoclip dedicat prologului poveștii din joc, care se concentrează pe călătoria în timp și un Raiden mai răzbunător ca niciodată.

Fatalitățile, abilitățile semnătură ale seriei nu au fost nici ele uitate, iar Mortal Kombat 11 se pare ca va avea unele dintre cele mai brutale. Câteva dintre au fost prezentate în cadrul evenimentului, dar cu siguranță există mult mai multe, pe care jucătorii le vor putea descoperi după lansarea jocului. Următorul titlu va introduce și o serie nouă de mișcări puternice, numite Fatal Blows, care seamănă cu fatalitățile.

NetherRealm își doresc să ofere și un sistem de personalizare mai robust, astfel că va exista posibilitatea ca jucătorii să aleagă între mai multe stiluri pentru fiecare caracter. Vor exista de asemenea costume diferite, iar jucătorii vor putea sa modifice setări privind abilitățile și comportamentul AI al luptătorilor.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button