GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Mortal Kombat 11 a fost anunțat

A venit timpul pentru o nouă epopee sângeroasă, pentru că Mortal Kombag 11 a fost dezvăluit.

Noul joc de lupte a fost prezentat la The Game Awards prin intermediul unui trailer cinematic în cadrul căruia Sub Zero nu mai este maltratat de către Scorpion. Nu știu de ce, dar materialele promoționale și chiar meniurile ultimelor jocuri tot aveau ceva împotriva lui Gerilă.

În această ediție asistăm la o bătălie explozivă între Scorpion și Raiden, ce se termină cu apariția unui alt Scorpion, cu o înfățișare mult mai apropiată de cea tradițională. Pe undeva pe acolo mai apare și o clepsidră ciudată, probabil ceva legat de sfârșitul lumii din nou. Și, desigur, avem amintirea că dacă faci pre-comandă primești acces la beta și la acel personaj nou și încă netestat care va fi livrat ca DLC, știți voi, Shao Kahn… fiindcă tactica asta a fost atât de bine primită cu Goro la MK10.

Oricum, jocul va fi dezvăluit pe larg în cadrul unui eveniment dedicat comunității de pe 17 ianuarie, deocamdată fiind promise opțiuni fără precedent de personalizare a luptătorilor. Mortal Kombat 11 are și o dată de lansare, 23 aprilie. Dacă avem noroc va fi disponibil într-o variantă mai stabilă ca cea a lui MK10, iar varianta de PC va sosi fără întârzieri mari.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button