GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Morrowind este gratuit în acest moment

Update: Promoția este valabilă până duminică. Bethesda a extins perioada deoarece serverele companiei erau bombardate de oameni care tare au vrut un Morrowind gratuit.

Morrowind are un loc special în inima fanilor seriei The Elder Scrolls. Pe de o parte, la nivel de narativ, atmosferă, construcție a lumii, profunzime și unicitate nu are egal. Pe de alta… cliff racers, oof. Indiferent dacă erați fan al său încă de la începutul veacului și ați vrea să vă întoarceți la el, dar nu mai găsiți CD-urile, sau dacă tot intenționați să puneți mâna pe el cândva, fiindcă ați auzit că era bun, acum aveți ocazia să rejucați Morrowind, gratuit.

Bethesda anunță că pentru a sărbători 25 de ani de existență a seriei The Elder Scrolls, Morrowind este gratuit chiar în acest moment. Nu este gratuit pe Steam, nu este gratuit pe GOG, nici măcar pe Epic Store. În schimb, jocul poate fi obținut gratuit de pe Bethesda Launcher, acel lucru de care aveți nevoie pentru a juca Fallout 76. Pentru a revendica jocul va trebui să intrați în launcher (după ce îl instalați și faceți un cont) și să navigați către opțiunea de „Redeem Code”, ca în imaginea de mai jos.

În ecranul care apare va trebui să introduceți

TES25TH-MORROWIND

Apoi, Morrowind va fi atașat pe veci de contul vostru Bethesda și veți putea descărca și juca această minunăție RPGistică ori de câte ori doriți. Oferta este disponibilă pentru o perioadă limitată, în sensul că mâine pe la ora asta nu veți mai putea revendica jocul, așa că ar fi bine să vă grăbiți.

[DSO Gaming]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button