Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Morpheus este gata, dar asteapta jocuri

/
/
/

Casca virtuala Morpheus a celor de la Sony destinata sa fie intrarea Playstation in cursa VR a companiei, este programata sa ajunga pe rafturile magazinelor undeva in iulie 2016, si se pare ca este gata, conform unor surse care au spart stirea pe Reddit.

In iulie anul acesta pretul pentru Morpheus nu a fost dezvaluit, dar, de atunci pana acum s-au schimbat destul de multe lucruri. Shuhei Yoshida a declarat intr-un interviu ca: „Nu este ca si cand ii asteptam pe Oculus sa anunte pretul. Inca lucram la proiect si nu putem estima un pret”. Asta se intampla luna trecuta. Acum lucrurile se pare ca s-au schimbat.

Dennis Castleman, hardware R&D engineer Sony, a dezvaluit ca in acest moment headset-ul este gata, acesta declarand pe pagina sa de facebook:

„In cazul nostru, hardware-ul HMD este gata de livrare. Acum trebuie sa asteptati jocurile sa prinda din urma capabilitatile hardware.”

Intreaga declaratie este cat se poate de euforica, dar Castleman a mai spus faptul ca Morpheus este gata in repetate randuri, intarind o serie de zvonuri care au aparut in urma cu o luna pe NeoGaf care sustineau faptul ca viitoarea casca virtuala a celor de la Sony trebuie sa astepte dupa dezvoltatorii de jocuri.

Iar cu evenimentul din Londra in care jurnalistii au fost invitati sa participe pentru a incerca dispozitivul, se pare ca desi aceste lucruri sunt cat se poate de „gata”, multi dintre cei prezenti au subliniat faptul ca numarul jocurilor este scazut, iar cele care sunt, nu sunt tocmai cine stie ce. Dar, pana la urma, o casca virtuala destinata consolelor este un plus pentru utilizator, atat timp cat studiourile de jocuri nu o transforma intr-un „gimmick” ieftin pe care ajungi sa nu il folosesti pentru ca iti este bagat pe gat cu forta. Integrarea trebuie sa fie fara cusur si mai ales non-intruziva. Daca Sony reusesc sa faca asta cu Morpheus, este clar cine castiga lupta pentru suprematie in aceasta generatie de console.

[Reddit]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar