GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Monster Hunter: World a avut pe PC un volum de vânzări peste așteptări

După lansarea lui Monster Hunter: World pe PC luna trecută, Capcom a declarat că vânzările de pe Steam au „depășit așteptările companiei” în previziunile sale de afaceri pe tot parcursul anului.

Lansarea jocului pe PC a fost anticipată cu nerăbdare, după succesul său uriaș pe consolă, și nu a dezamăgit.

Monster Hunter: World te duce în locații care îți taie răsuflarea și te lasă să vânezi monștrii – indiciul este în titlu – printr-o varietate de misiuni, toate acestea putând fi întreprinse solo sau cu până la patru jucători. Chiar și natura delicată a sistemului de crafting poate fi distractiv pentru unii.

Știam deja că lansarea lui Monster Hunter: World a fost la înălțime pe PC, având în vedere cât de mulți oameni l-au jucat atunci, și sperăm că poate Capcom va lua în considerare lansarea a ceea ce va urma în serie simultan cu consolele și pe PC.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button