GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Monster Hunter World ajunge vara asta pe PC

În urma lansării sale pe PS4 și Xbox One la începutul acestui an, Capcom a anunțat că lansarea pentru PC a lui Monster Hunter World vine mai devreme decât era de așteptat. RPG-ul de acțiune online a fost inițial planificat să sosească pe Steam cândva în această toamnă, dar Capcom a dezvăluit acum că acesta va ajunge pe magazinul digital luna viitoare, pe data de 9 august.

Jucătorii care vor face precomandă la Monster Hunter World pe Steam înaintea lansării sale vor primi câteva obiecte bonus: setul de armură Origin și charm-ul Fair Wind. În plus față de versiunea standard, jocul va fi disponibil și într-o ediție Digital Deluxe, care conține același sortiment de elemente de personalizare găsite în echivalentul consolei. Aceasta include un set de armuri samurai, trei gesturi (Zen, Ninja Star și Sumo Slap), două seturi de stickere și o nouă opțiune cosmetică pentru coafură.

Capcom afirmă că actualizările făcute în versiunile de consolă ale lui Monster Hunter World vor fi „aplicate treptat” în ediția PC. Jocul va urma, de asemenea, un alt program de Event Quest-uri decât versiunile de consolă, așa că Capcom sfătuiește fanii să verifice în mod regulat contul Twitter și site-ul oficial al jocului pentru cele mai recente actualizări.

În plus față de anunțul datei de lansare, Capcom a oferit un nou trailer pentru Monster Hunter World, pe care îl puteți viziona mai jos. Distribuitorul a confirmat, de asemenea, că versiunea pentru PC va suporta 4K și 60 FPS.

Mai știm că Monster Hunter World „va avea paritate” cu versiunea de consolă la lansare, dar care se poate îmbunătăți cu actualizări gratuite pe viitor. Nu pare să existe planuri pentru sprijinul de moduri la lansare, dar știm că jocul ar trebui să funcționeze și pe unele plăci grafice mai vechi.

Monster Hunter World a fost lansat pentru PS4 și Xbox One pe 26 ianuarie. Acesta a fost un succes comercial pentru Capcom, stabilind un nou record de lansare pentru serie și devenind cel mai bine vândut joc vreodată al distribuitorului. Jocul a primit de asemenea o recepție pozitivă de la critici.

Mai jos puteți vedea cerințele de sistem și un trailer.

RECOMANDAT

Sistem de operare: Windows 7, 8, 8.1, 10 (64-bit)
Procesor: Intel Core i7 3770 3.4GHz sau Intel Core i3 8350 4GHz sau AMD Ryzen 5 1500X
Memorie: 8GB RAM
Placă video: Nvidia GeForce GTX 1060 (3GB VRAM) sau AMD Radeon RX 570X (4GB VRAM)
DirectX: Versiunea 11
Spațiu: 20GB disponibil
Placă de sunet: Compatibilă cu DirectSound (minim DirectX 9.0c)
Suplimentar: Mouse, tastatură și gamepad-uri (atât DirectInput cât și XInput) sunt suportate. 30FPS la 1080p pe setări HIGH.

MINIM

Sistem de operare: Windows 7, 8, 8.1, 10 (64 bit)
Procesor: Intel Core i5-4460, 3.20GHz, sau AMD FX-6300
Memorie: 8GB RAM
Memorie: Nvidia GeForce GTX 760 sau AMD Radeon R7 260x (minim 2GB VRAM)
DirectX: Versiunea 11
Spațiu: 20GB disponibil
Placă de sunet: Compatibilă cu DirectSound (minim DirectX 9.0c)
Suplimentar: Mouse, tastatură și gamepad-uri (atât DirectInput cât și XInput) sunt suportate. 30FPS la 1080p pe setări LOW.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button