GamingTech&IT

Monopoly scoate o variantă tematică a jocului cu Fortnite

Este un merit deosebit pentru fiecare piesă populară de media să fie reimaginată ca o cursă capitalistă de șobolani. Într-un efort de a se asigura că fiecare om de pe planetă deține cel puțin o copie a Monopoly, dacă nu 20, totul de la Star Wars la Fallout are propria sa variantă. Fortnite este cea mai nouă ediție pentru Monopoly.

Directorul mondial de creație la Epic, Donald Mustard, a făcut anunțul pe Twitter, împreună cu o privire pe furiș la ceea ce va include cutia. Nu este surprinzător faptul ca încă seamănă foarte mult cu Monopoly, deși străzile au fost înlocuite cu locații familiare din Fortnite, cum ar fi Tilted Towers, și se pare că trecerea pe la start vă va oferi HP in loc de bani.

Piesele pentru jucători arată cam ciudat. Sunt puțin cam prea mari! Fiecare reprezintă un skin popular dar pe un card cu un stand.

Fortnight Monopoly urmează să fie lansat pe 1 octombrie.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button