GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Philips Momentum este primul monitor creat special pentru Xbox

 MMD va lansa prima gamă de monitoare de gaming din lume proiectate special pentru Xbox. Philips Momentum Designed for Xbox este creat pentru a oferi o experiență unică gamerilor care se joacă pe consola celor de la Microsoft. Integrarea noului standard HDMI 2.1 permite de acum jocurilor pentru consolă să ruleze la o rezoluție 4K și cu o rată de refresh de 120Hz, iar monitorul va fi disponibil în varianta de 55 inchi (139,7 cm).

Spre deosebire de televizoare, monitoarele Philips Momentum sunt destinate gaming-ului, având o latență scăzută și un input lag redus. Input lag-ul scăzut este un mare avantaj în cazul jocurilor multiplayer în care fiecare fracțiune de secundă contează. Flagship-ul Philips Momentum de 55 inchi (559M1RYV) va include un soundbar special care va completa experiența de gaming. Soundbar-ul este conceput de inginerii de la Bowers & Wilkins, o companie britanică recunoscută pentru design-urile inovatoare și calitatea sunetului. 

 Philips Momentum oferă performanță cu o rezoluție 4K la o rată de refresh minimă de până la 120Hz și suport HDR cu DisplayHDR 1000. Rata de refresh variabilă (VRR) oferă un gameplay fluid cu o latență redusă (Always Low Latency). Philips si Xbox au lucrat împreună pentru a crea modul Xbox Game, profil special pentru gaming-ul imersiv. Monitorul va fi disponibil din luna august la un preț de pornire de 6.819 lei.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button