PC&Consoles

Mojang, realizatorii Minecraft – Tocmai au facut un joc gratuit

Mojang sunt cunoscuti in intreaga lume pentru popularul lor joc numit Minecraft. Titlu jucat si indragit de milioane de oameni, motiv pentru care studioul a fost achizitionat, impreuna cu majoritatea propietatiile intelectuale, de catre Microsoft, tranzactia incluzand si achiztia Minecraft.

Dar asta nu inseamna ca aceasta tranzitie le-a permis componentilor Mojang sa se culce pe o ureche si sa produca patch dupa patch pentru Minecraft. Asa unul dintre membrii Mojang tocmai a realizat de unul singur un nou joc intitulat : Crown & Council, acesta fiind un joc de strategie. Crown & Council

Potrivit trailer-ului, jocul este o strategie destul de interesanta, combinand elemente din titluri clasice, dar si mecanici de gameplay de boardgame precum Risk. In traditia lui Minecraft, studioul spune ca jocul a fost dezvoltat de o singura persoana, Henrik Pattersson, jocul folosind un stil grafic pixelat in 16 biti si mai presus de toate, este in totaltiate gratuit pe Steam. Nu este singurul joc de acest gen realizat de Mojang dupa achiztia Microsoft, dar, Mojang pare sa nu isi fi schimbat foarte mult modul de operare, Crown & Council adaugandu-se la lista, destul de mare, de titluri dezvoltate.

Totusi, daca este ceva de care ne putem plange, este felul in care Mojang isi realizeaza trailerele. Sa zicem ca are ceva lacune la felul in care isi explica mecanicile de joc.

[Steam]

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button