Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Modul Stalker: Lost Alpha Developer’s Cut acum disponibil

/
/
/

Doar trei ani a durat ca Stalker: Lost Alpha Developer’s Cut sa ajunga pe PC-urile noastre.

Acum trei ani, o scurgere a provocat dezvoltatorii Stalker: Shadow of Chernobyl mod Lost Alpha, să-l elibereze mai devreme, iar în timp ce prin toate conturile ei au creat ceva meritoriu, este clar că există afaceri neterminate acolo.

Rapid înainte în luna martie a acestui an și echipa de modelare Dez0wave a anunțat data lansării pentru „Developer’s Cut” a Lost Alpha: o nouă versiune a modului care face un număr imens de modificări, de la corecții de bug-uri la quest-uri suplimentare, opțiuni grafice și Echipamente și cu „mai multă varietate în relațiile mutante, pentru a vedea mai multe lupte epice între ele”.

Echipa are de asemenea, și acest lucru este strălucit, „a re-activat humming, fluierând pentru npcs aleatoare pentru a obține o atmosferă chiar mai plăcută”. (Tocmai am ales câteva note de patch-uri, sunt multe, multe alte schimbări au fost făcute.)

Lost Alpha Developer’s Cut se află acum pe Moddb, iar tu îl poți descărca aici.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar