Gaming

Modul Stalker: Lost Alpha Developer’s Cut acum disponibil

Doar trei ani a durat ca Stalker: Lost Alpha Developer’s Cut sa ajunga pe PC-urile noastre.

Acum trei ani, o scurgere a provocat dezvoltatorii Stalker: Shadow of Chernobyl mod Lost Alpha, să-l elibereze mai devreme, iar în timp ce prin toate conturile ei au creat ceva meritoriu, este clar că există afaceri neterminate acolo.

Rapid înainte în luna martie a acestui an și echipa de modelare Dez0wave a anunțat data lansării pentru „Developer’s Cut” a Lost Alpha: o nouă versiune a modului care face un număr imens de modificări, de la corecții de bug-uri la quest-uri suplimentare, opțiuni grafice și Echipamente și cu „mai multă varietate în relațiile mutante, pentru a vedea mai multe lupte epice între ele”.

Echipa are de asemenea, și acest lucru este strălucit, „a re-activat humming, fluierând pentru npcs aleatoare pentru a obține o atmosferă chiar mai plăcută”. (Tocmai am ales câteva note de patch-uri, sunt multe, multe alte schimbări au fost făcute.)

Lost Alpha Developer’s Cut se află acum pe Moddb, iar tu îl poți descărca aici.

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button