PC&Consoles

Modul First Person al lui PlayerUnknown’s Battlegrounds se extinde

În dimineața aceasta a sosit un nou update pentru PlayerUnknown’s Battlegrounds, popularul simulator de „De ce nu pot să intru pe fereastra asta?”.

Patch-ul este menit să îmbunătățească jocul în câteva moduri însemnate, cum ar fi prin sporirea capacității motorului grafic de-a se folosi de nuclee multiple. În momentul actual, PUBG este capabil să ruleze pe șase nuclee, varianta de până acum folosindu-se doar de patru. Astfel, ar trebui să vă așteptați ca jocul să meargă mai bine pe PC-urile echipate cu Ryzen 5, Ryzen 7 și procesoarele Intel mult mai scumpe.

Pe lângă asta, modul First Person al jocului a fost extins. De acum înainte îl puteți folosi și pentru sesiunile cu grupuri mai mari de doi jucători. Până acum, acest mod era disponibil doar pentru unul sau doi jucători, deoarece încă se afla în testare. Ce e drept, testul nu s-a încheiat, continuă, dar a fost extins pentru a studia dinamica grupurilor mai mari în acest mod.

Următorul patch al lui PlayerUnknown’s Battlegrounds ar trebui să integreze noul model de mișcare, ce va permite intrarea prin ferestre, cățărarea și în general va da impresia că jocul are fizică. Jocul ar trebui să iasă din Early Access anul acesta, evitând astfel crunta soartă a multor titluri care au stârnit interes în același fel, dar care au dispărut într-o mare de tăcere și lipsă de update-uri.

[Rock Paper Shotgun]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button