GamingPC&ConsolesTech&IT

Modul Battle Royale al lui Black Ops 4 este gratuit pentru o lună

În ultima vreme publicul pare a fi foarte preocupat cu un anume joc Battle Royale recent lansat pentru a mai da la fel de multă atenție titlurilor care erau deja pe piață. Așa că pentru a rezolva asta, Activision-Blizzard anunță ceva destul de rar.

Nu este un week-end gratuit, ci o întreagă lună gratuit în cadrul căreia veți putea juca modul de Battle Royale al lui Call of Duty Black Ops 4 fără a cumpăra jocul. Modul Blackout va putea fi butonat de zor până pe 30 aprilie, așa că aveți timp suficient pentru a decide dacă implementarea celor de la Treyarch reușește să iasă în evidență față de competiție.

Veți putea descărca jocul de pe PC accesând aplicația Battle.net, iar pe celelalte platforme veți avea acces la de pe piețele aferente.

Decizia din spatele acestei promoții nu este tocmai făcută pentru a combate Apex Legends, din moment ce este deja cu o lună prea târziu pentru așa ceva, dar vine la țanc pentru a distrage atenția de la modul Firestorm al lui Battlefield 5. Va funcționa? Vom ști cu siguranță pe la sfârșitul lunii. Cert este că Firestorm n-a avut tocmai o lansare grozavă, iar faptul că a sosit cu atât de multe luni întârziere nu i-a fost de folos.

[DSO Gaming]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button