PC&Consoles

Modern Warfare Remastered Standalone listat pe Gamefly

Ultimul titlu Call of Duty a avut si o surpriza la pachet, Modern Warfare Remastered, acesta fiind inclus ca un bonus pentru cei care cumparau editia Legacy Edition a jocului. Un joc extrem de iubit de comunitate si probabil unul dintre cele mai inalte puncte pe care seria COD le-a atins.

Din pacate titlul era conditionat de aceasi editie, gamerii fiind obligati sa achizitioneze, daca doresc variante Remastered si Call of Duty Infinity Warfare, joc care nu s-a bucurat de cea mai calda primire din partea criticilor si a comunitatii.

Se pare totusi ca lucrurile sunt pe cale sa se schimbe, o listare pe site-ul Gamefly indicand faptul ca Modern Warfare Remastered s-ar putea sa primeasca si o lansare standalone, lucru pe care comunitatea il cere de ceva timp. 

Daca postarea de mai sus are ceva veridicitate, s-ar putea sa vedem remaster-ul in iunie, asta pentru ca varianta de Xbox One are o data de lansare pentru 20 iulie, iar Playstation are un deal de exclusivitate cu Activision. Acum urmeaza sa asteptam cuminiti si sa ne rugam la Sfantul Pixel ca Activision sa nu fie niste porci avizi de gold si sa nu puna jocul la 39.99, nu de alta, dar cu un astfel de tag, vor exista si mai putini oameni care sa cumpere titlul remasterizat, cu tot cu problemele si DLC-urile pe care le are.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button