GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Modern Warfare 2 Remastered a fost anunțat

Activision anunță ceva ce părea destul de inevitabil, Call of Duty Modern Warfare 2 Remastered.

Jocul va fi disponibil din ziua de 30 aprilie pentru PC și Xbox, pentru Playstation 4 fiind deja lansat. Da, l-au lansat. Chiar acum. Și costă doar 110 lei.

Ce primiți pentru acest preț destul de moderat? Un update vizual. Jocul vine doar cu o campanie de singleplayer remasterizată, cu suport pentru tot soiul de noutăți. Aveți parte de HDR, aveți parte de 4K, aveți parte de animații refăcute, texturi noi și tot soiul de alte lucruri. Nu cred că aveți parte de lean, jocul tot nu cred că este echilibrat pentru așa ceva. Nu aveți parte nici de multiplayer, fie sub forma modului competitiv sau a celui Spec-Ops cooperativ.

Nu prea ar fi alte lucruri de spus. Adică, 110 lei pentru o campanie de 5 ore cu o poveste jalnică și lipsită de sens, care încearcă la fiecare pas să întreacă jocul anterior și eșuează de fiecare dată. Un joc făcut pe brânci de un studiou a cărui fondatori au fost concediați și escortați cu forța din clădire pentru că nu se înțelegeau cu Activision. Un joc ce a omorât, efectiv, studioul Infinity Ward, ducând la exod în masă și nașterea lui Respawn Entertainment. Un joc ce poate fi descris apt ca o succesiune de nivele la care nu faci decât să urmărești un punct de pe ecran care îți spune să te ții după el, în timp ce alte personaje fac lucruri dure și „tactice” în fața ta.

Un joc ce înainte de lansare era boicotat de o grămadă de oameni pentru diversele sale schimbări nocive, precum înlăturarea suportului pentru servere dedicate, doar ca să fie jucat în ziua lansării de majoritatea acelor protestatari, dovedind exact cât de puțină coloană vertebrală are comunitatea de gaming când nu vine vorba de simplul act de-a arunca înjurături pe internet. Un joc ce irevocabil era nașpa, o copie palidă și grăbită a predecesorului său, creat pentru un public interesat predominant de componenta de multiplayer.

Un joc ce a încercat să atragă atenție prin controversă, cu o scenă foarte cutremurătoare dintr-un aeroport, care n-are pic de noimă atunci când o joci.

Un joc ce s-a vândut în mai multe exemplare decât cam fiecare alt titlu din acel an la un loc și a generat suficienți bani cât să asigure moartea subită a seriei.

Acest joc a primit un remaster. Unul ce costă 110 lei. Și este exclusiv pentru PS4 timp de o lună. Recomandarea mea, în această lună mai strângeți 85 de lei și lua Mount&Blade 2.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button