GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Activision va lansa Modern Warfare 2 mai devreme pentru a stoarce bani din numele francizei

Call of Duty: Vanguard a fost o lansare destul de slabă pentru Activision, iar jocul nu a reușit să aducă nimic nou în scenă. Da, povestea a fost decentă, grafica bună, însă restul jocului a fost un dezastru și asta s-a resimțit în vânzări. Asta se pare că le forțează mâna celor de la Activision, care vor să lanseze Modern Warfare 2 ceva mai devreme.

Vestea vine din partea lui Tom Henderson, un insider care ne spune că Modern Warfare 2 va fi lansat în vară. Dacă eșți confuz în legătură cu denumirea, nu-ți face griji pentru că nu ești singurul. Nu este vorba despre o versiune remasterizata a jocului din 2009, ci continuarea reboot-ului lansat în 2019.

Ultimele jocuri din seria Call of Duty au fost primite cu reacții de toate felurile. Unde unii apreciază direcția pe care a luat-o seria, unii condamnă lansarea lui Warzone și modul în care Activision mulge și ultimul ban din acestă franciză. Și să fiu sincer, Modern Warfare 2 din 2022 nu are nicio șansă să strângă la fel de multe premii și admirație precum jocul cu același nume din 2009. Chiar mai rău de atât, se vede de la o poștă că Activision a rămas fără idei și vrea să scoată cât mai mulți bani pe baza succeselor anterioare.

Personal, o să iau o pauză de la Call of Duty deși sunt fan vechi al seriei și am jucat cam tot ce s-a putut până acum. De ce? Pentru că Modern Warfare 2 a fost și va rămâne unul dintre jocurile mele preferate, iar Activision nu face decât să pângărească numele pentru bani. Nu vreau să iau parte la așa ceva, deci dacă ei nu știu să se oprească, mă voi opri eu.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button