RSS PaginaDeMediaȘtiri ITTECHTelefoane

Modelul W2019 de la Samsung va avea dual camera

Următorul flip phone fabricat de Samsung, modelul W2019, denumit în prezent cu numele de cod „Project Lykan”, va beneficia de două camere pe partea din spate a dispozitivului.

Camera va fi probabil aceeași care este prezentă și la Samsung Galaxy S9+ (și care este de așteptat să se regăsească și la Galaxy Note 9), cu un senzor principal de 12MP și o diafragmă care variază între f/1,5 și f/2,4 și o altă cameră telefotografică de 12MP cu obiectiv de f/2,4.

Samsung Galaxy W2018 a avut premiera pe 1 decembrie pentru piața din China și ne așteptăm ca modelul W2019 sa îl urmeze, iar lansarea să aibă loc cu câteva luni înainte de a fi anunțate următoarele modele de vârf, Samsung Galaxy S10 și Samsung S10+.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button